fin swe eng de

 

spring aqua tuoteryhmaspring aqua premiumSpring Aqua Morespring makuvedet1spring vichytspring vichy tölkkispring redorangespring russianspring cider1spring iceteaukko-pekka

Tästä voit katsoa uuden yrityselokuvamme

 

Lähdevesien samppanja sai tunnustusta

Finn Springin tyylikkäät Spring Aqua Premium -pullot palkittiin syyskuun lopussa Lontoossa kansainvälisessä Pentawards 2015 -pakkausdesignkilpailussa. Pullot sisältävät raikasta lähdevettä Keski-Pohjanmaan Multilan luonnonlähteestä.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun osallistuimme Pentawardsiin. Palkinto on mielestämme tunnustus myös suomalaiselle lähdevedelle. Suomalainen lähdevesi on maailman paras juoma, ja se on vihdoin saanut arvoisensa kuoret, Finn Springin hallintojohtaja Virpi Ali-Haapala sanoo.

Suunnittelun lähtökohta oli ajatus pullosta, jonka voi tuoda osaksi juhlakattausta.

– Premium design-pullo henkii modernia tyylikkyyttä ja luonnon raikkautta, Ali-Haapalakertoo.

Pullon ulkoasun on suunnitellut Finn Springin myyntitiimi, ja sen muoto pohjautuu vanhaan lasiseen lähdevesipulloon. Uusi pullo on helppokäyttöistä ja kierrätettävää PET-muovia, vaikka ulkoasu muistuttaa lasia. Etiketin suunnittelusta on vastannut mainostoimisto Dotter Creative Company.

Kansainvälinen design-kilpailu

Finn Spring palkittiin kultaisella Pentaward-palkinnolla sarjan virvoitusjuomat kategoriassa vesi. Kultainen Pentaward on kategorian arvokkain tunnustus. Pentawards-kisaan osallistui tänä vuonna 1 668 ehdotusta viideltä mantereelta ja 52 maasta.

Pentawards-kilpailussa tuodaan esille pakkaussuunnittelun merkitystä ja hyviä pakkausideoita sekä annetaan tunnustusta parhaille pakkaussuunnittelijoille maailmanlaajuisesti. www.pentawards.com

Spring Aqua Premium

 

kotimainen banneri

hiilijalanjalki hyvitetty

BV Certification 250px

bisnode-dB-luottoluokka-1-l

Finn Spring Facebookissa